PAGES

Monday, March 7, 2011

makhluk comel di fb!!!!


Salam sayang buat para pembaca blog pelangi fyda..
Thanks sebab masih sudi untuk rajinkan jari-jemari u all untuk ‘klik’ dan baca entri fyda lagi.
Blog ni dalam sehari tu nak ader satu entri pun susah kan??hehe..sorry la ek..bukan ape..tak tahu nak merepek ape la kat blog ni..tak de idea la..bila u all baca tajuk entri fyda 'makluk comel di fb!!!' mesti korang nak tahu makhluk ape kah itu kan??hehe..cam ni citernye..
Tadi mase lepak2 kat fb fyda ade la ternampak satu makhluk ni..comel kowt!geram betol tengok..
Kalau la dapat kat fyda,tak taula ape nasib makhluk tu..
U all nak tahu makhluk aper??
Ha..
Tengok  ni..
Comel tak rabbit ni???
kenape la awak comel sangat ???               

 rase  teringin pulak nak pelihara rabbit..tapi bila pikir2 balik,lupakan jer la..tak mampu rasanya nak membela makhluk comel ni..bukan aper,takot rabbit yang bakal dibela oleh fyda nanti mati macam hamster n kucing fyda dulu..sedih tau!!!huhu..lebih baik jangan bela..tak de la drama airmata macam dulu lagi..hehe
ok..takat ni dulu..
adiosss...

3 comments:

  1. ceq ada 3 ekoq rabit. hehe

    ReplyDelete
  2. nub:msti tiga2 rabbit tu comel kan?hehe

    ReplyDelete
  3. huhuuhuhu..comel2!!!
    hahaha

    yana ade kucing jep....rabbit comel sgt ler..takut nk jaga!!!!hik3

    ReplyDelete