PAGES

Wednesday, June 15, 2011

NORA ELENA ~SAYONARA!


Salam u all..
Thanks sebab sudi rajinkan diri singgah ke belog buruk ni..
Sayang u all..hehe
Oklah..seperti yang u all semua tahu,esok adalah episod kemucak nora elena di slot akasia TV3.
Mesti sume rase sedih semacam kan..
Yela..lepas ni takde date dah dgn seth tan n nora elena..

u all semua  sure xsabar2 nak tunggu episod kemuncak esok..happy ending atau sebaliknya..
Bagi yang dah baca novel  KASIH YANG SUCI-MEEN ZULAIKHA,mesti dah senyum2 sebab diorang dah tahu ape kesudahan citer ni..
Bagi yang xpernah baca novel KASIH YANG SUCI,mesti u all tertanya2 kan,macam mana la kesudahan drama ni..
Takpe2..tunggu je esok..hehe

hm..memang tak dapat dinafikan lagi,drama NORA ELENA dah jadi 1 fenomena..bayangkan,dialog2 dlm drama ni pon jadi perhatian tau!tapi,ade jugak2 suara2 sumbang yg mengkritik hebat drama ni..macam2 hal  la..

Okaylah,ape2 pun, tahniah diucapkan kepada barisan pelakon NORA ELENA ! lakonan2 anda sangat berjaya dan berkesan!

Kalau tak,xkanlah peminat NORA ELENA leh benci tahap dewa kat Yvonne(lakonan WAN SHARMILA) kan???hehe..

Lagi 1,penangan SETH TAN(AARON AZIZ),jejaka paling romantis and sweet yang diimpikan setiap gadis..<<<tak boleh blah ayat ni..haha

And,xlupe jugak,watak utama,NORA ELENA(SITI SALEHA) yang mampu ‘MEMANCING’ kaum ADAM untuk menonton drama ni.ramai kowt lelaki layan drama ni!.hehe..sumenye sebab NORA ELENA a.ka. SITI SALEHA...



Pelakon2 pembantu dalam drama ni pun xkurang hebatnya like ADILA(lakonan PUTERI FATEEN NASUHA),MALIK(SHAH ISKANDAR) <<<p/s: cute mamat nie..hehe..SUKE TENGOK DIA SENYUM.. J


Opsss..lupe.EID(ZUL ARIFFIN) AND inspektor Amir lakonan ERRY PUTRA..
KAK PAH AND PAK ALI  pun popular tau..hehe


And sume2 sekali lah yang dah menjayakan drama ni..

Lagi 1,lagu2 dalam NORA ELENA ni pun sume best2 belaka..sedap didengar..seiring dengan jalan cerita ni..
Tahniah,tahniah,tahniah dan tahniah sekali lagi buat penerbit,pengarah,para pelakon,penulis skrip@novel,and sume pihak yg terlibat dalam menjayakan drama paling diminati 2011..

p/s: fyda xada niat nak mengagungkan pelakon atau drama ni ok....sekadar pandangan dan pendapat peribadi yang tulus ikhlas dari hati..cheeewahh..ayat!haha..

sedih la plak esok dah last episode.lepas ni tengok ulangan citer ni la jawabnya nak lepas rindu....huhu..oklah u all..adiossss :)

8 comments:

  1. sedih la cete dah nak abis... :(

    ReplyDelete
  2. mona rahayu>tu la..pasnie tgk ulangan je la..huhu

    ReplyDelete
  3. haaaaa
    esok last??
    haiyaaa
    seb bek aq da donlod full version
    hehe
    ade nmpk cam semangat terlebey tak
    ngee

    ReplyDelete
  4. aienz>yupp..esok last..
    unk d/load kat na wey??

    ReplyDelete
  5. nak
    nah
    http://www.info.darxniq.com/download-nora-elena-tv3-episode

    ReplyDelete
  6. norsharmila >mmg sgt ramai..hehe

    ReplyDelete