PAGES

Friday, February 25, 2011

SELAMAT TINGGAL DUNIA BLOG!!!


salam u all..
tajuk entri fyda hari ni-selamat tinggal dunia blog...tu dia..
kenapa tiba2 jer fyda nak tinggalkan dunia blog ni??ade orang ambush fyda ke?ade blogger sound fyda ker??kenapa tibe2 jer ni???


oh tidak...
bukan itu hakikat sebenarnya...
macam ni kisahnya..
fyda nak tinggalkan dunia blog ni sementara..ala,tak lebih dari seminggu pun..hehe..wat suspen jer kan??
so,mula pada hari ni,fyda tak kan update ape2 entri..tapi tak bermakna fyda tak bukak blog langsung..just tak update entri jer..blogwalking??dont worry..fyda tetap akan blogwalking and visit blog korang..
sebab ape ???
biarla rahsia.tak nak kecoh2..nanti orang cakap nak cari publisiti murahan plak.dahla newbie dalam dunia blog ni....hehe
oklah u all..
take care...insyaAllah fyda akan update entry lepas seminggu nanti..
adioss...

6 comments:

  1. takpe.sy tnggu update anda wlaupn mnunggu selama sminggu.hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kami tggu nak pukoi. harharhar

    ReplyDelete
  3. ingtkn nk tglkn dunia blog tros..
    saspen je..
    huhu

    ReplyDelete
  4. perhh sekali saspen betul hihihi nyaris txpengsan ni..hihihihi semoga berjaya lah dalam apa jua yg dilakukan itu...:D

    ReplyDelete
  5. selamat tinggal dunia FB...selamat tinggal internet....(ni baru cool)

    ReplyDelete