PAGES

Saturday, October 29, 2011

it's gone..and i want it back!


Salam..
Tak tahu macam mana fyda nak gambarkan perasaan fyda sekarang..
Sejak akhir2 ni macam2 jadi kat hidup fyda..
rasa kosong je hidup ni,,
macam dah tak bermakna..

Yang paling terasa sekali  adalah bila fyda hilang sesuatu yang paling bermakna buat fyda..

Bayangkan,kita ada sesuatu sejak kita di lahirkan lagi,dan kita sangat menyanjungi setiap detik saat nafas kita,tiba2 hilang dan pergi..

Semua ni macam mimpi jer,tapi bila tersedar memang berlaku dalam hidup fyda…
Tak percaya and kadang2 rasa tak logic…

Fyda rindu..rindu sangat2 kehidupan dulu..
Tapi semuanya dah berubah..dah tak macam dulu..

Kalau fyda boleh lari dari semua ni,dah lama fyda lari..
Tapi fyda tawu,fyda takkan boleh lari dari kenyataan ni..
andai saja masa dulu dapat di ulang balik,fyda lah manusia paling bahagia dalam dunia ni..
tapi semua tu mustahil kan?


Di luar semua Nampak fyda happy,senyum,ketawa.
Tapi di dalam,fyda sebenarnya berperang dengan perasaan  sendiri..
Fyda rasa sunyi sangat..rasa dunia ni dah tinggalkan fyda sorang2..

Naseb baik la ada kawan2 yang setia ada dengan fyda ,at least fyda boleh lupe jap masalah2 fyda ni bila dengan diorang...

Mungkin ini adalah lumrah hidup..

Ujian dari Allah SWT untuk fyda..
Kalau ni adalah bukti  dan tanda kasih saying Allah SWT pada fyda,fyda redha..

Cuma fyda hanya perlu kuat sekarang ni..perlu kuat untuk hadapi kenyataan yang perit sangat..
Semoga kenyataan perit ni berubah dan semuanya kembali seperti sedia kala…insyaAllah..

 p/s: entry ni xde kena mengena dgn my ex bf dan sewaktu dengannya..sekian ~

2 comments:

  1. always be strong fida ! remember , Allah always with u beb :)

    ReplyDelete