PAGES

Wednesday, April 13, 2011

kemana saya menyepi???


Salam buat semua pembaca blog buruk ni..hehe
Hm..lama sungguh rasanya tak update blog ni..
tak tahu la kemana hilangnya kerajinan fyda ni..
mungkin sebab terlalu sibuk dengan study kot..
maklumlah,nak dekat2 final ni ade saje test,quiz n assignment yang kena buat..
serious otak fyda ni rase letih sangat..
bertubi2 test and quiz..
rase macam tak boleh nak bernafas..
tapi nak buat macam mana kan..
ni lah lumrah hidup seorang pelajar..
nak buat camne,redha je la..
bersusah2 dulu,
senang2 kemudian...
okayla u all...
thanks for dropping here(at my buroks blog)hehe..
daaaaa!!!
Adiosss!!! J

2 comments:

  1. study molep2..
    nt dpt keje best2..
    hehe..
    gud luck utk exam!

    ReplyDelete